Despre noi

FRUMUSETEA SI NOBLETEA SE REGASESC IN LUCRURI SIMPLE

Unic producator de fier forjat din  Dobrogea ,firma noastra isi propune sa demonstreze ca se pot crea  din fier obiecte de design interior sau exterior spectaculoase.

Infiintata in 2010, cu sediul in com. Cerna, judetul Tulcea, firma noastra a reusit sa se impuna pe piata locala datorita profesionalismului si daruirii de  care a dat dovada intreaga echipa.

Confectionam elemente de fier forjat cum ar fi: bulbi, elemente C si S, cercuri, panouri forjate. De asemenea, amprentam diferite  tipuri de profile. Produsele sunt realizate atat mecanic cat si manual.

Modelele create de noi sunt unice, realizate cu pasiune si daruire, demonstrand astfel ca modelarea fierului poate fi o adevarata arta. Colaborarea cu clientii nostrii se bazeaza pe respect si comunicare, astfel incat, ne preocupam continu ca beneficiile oferite de produsele noastre sa fie intr un raport  calitate pret bun. Serviciile noastre nu se rezuma doar la crearea elementelor de fier forjat cat si la oferirea de consultanta, proiectare, transport, montaj si sisteme de automatizari.

Pentru ca suntem intr o continua dezvoltare  vom deschide in curand in Tulcea un showroom pe str.Viticulturii nr. 25 unde va asteptam cu drag sa descoperiti  fierul forjat.

Sadai Fer SRL © 2021