Termeni și condiții

Stimate client,

Vizualizarea produselor afisate pe site in scopul cumpararii sau informarii dvs cu privire la pret, dimensiuni samd implica acceptarea conditiilor de mai jos. De asemenea, plasarea unei comenzi ferme implica acceptarea termenilor si conditiilor de plata si livrare din partea dumneavoastra. Doar comenzile de peste 100 RON sunt eligibile pentru transportul prin curierat rapid! Pentru rapiditate puteti folosi unul din numerele de telefon suplinite in cadrul paginii de contact sau pe oricare pagina din site. Societatea noastra isi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor de pe site fara notificare prealabila!

1. Cum comand?
Adaugati in cosul de cumparaturi elementele din fier forjat dorite apoi completati formularul de comanda si trimiteti comanda. O comanda este considerata valida daca este confirmata prin e-mail, prin fax sau telefonic la unele din numerele afisate in cadrul sectiunii de contact. Comanda va fi verificata si validata de unul din consultantii nostri de vanzari si veti primi confirmarea telefonica sau prin e-mail.

2. Cum sunt livrate produsele?
Produsele comandate vor fi livrate prin curierat rapid la solicitarea clientului si in cazul in care valoarea produselor nu depaseste 3000 LEI, taxele fiind suportate de catre client. In cazul in care valoarea este mai mare si distanta accesibila cu masinile proprii va putem oferi trasportul gratuit, sau va putem oferi solutii de transport la costuri cat mai reduse.

2.a. Costurile de livrare.

Momentan site-ul www.trutzi.ro nu are implementata facilitatea de calculare a costului transportului in functie de greutatea articolelor cumparate, in consecinta costul transportului nu este inclus in pretul final afisat pe site si se plateste separat dupa formula: ((Nr. de Kg - 1)*0.6 + 6 + 10)* 1.24. In cazul in care locatia dumneavoastra nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat aceasta percepe tarif pentru kilometri suplimentari pe langa costurile de livrare.

3. Lungimea profilelor
Profilele au lungimea standard de 6 metri. Prin curier profilele pot fi livrate doar la lungime de 2 si maxim 3 metri! Pentru livrarea profilelor la 6 metri in cantitati mai mari de 5000 lei va vom pune la dipozitie trasport propriu sau achitat de client in functie de distanta si cantitate.

4. Termen de livrare
Termenul de livrare depinde de localitatea de unde vom primi comanda de la 24 ore pana la maxim 72 de ore prin curier rapid (in cazul in care toate produsele sunt pe stoc, daca sunt si produse ce necesita confectionare dupa primirea comenzii veti fi anuntati si vom stabili un termen de livrare). Pentru comenzile mai mari termenul de livrare depinde de distanta, cantitati si diponibilitatea stocului.

5. Preturile
Toate preturile sunt actualizate si includ TVA. Pentru profile amprentate preturile sunt lungimea standard de 6 metri iar pentru elemente si celelalte produse pretul este pe bucata.

6. Reduceri
In cazul comenzilor consistente sau mai mari de 5000 LEI puteti beneficia reduceri. Va rugam sa ne contactati pentru a va oferi cotatii cat mai avantajoase. Pentru colaborarile pe termen lung oferim reduceri cat si transport gratuit pentru comenzile consistente.

7. Cum platesc
Plata pentru produse sa va face prin ramburs in cazul comenzilor prin curier rapid, la livrarea coletelor. Pentru comenzile mai mari solicitam un avans pe baza proforma sau achitarea integrala, in functie de firma / cumparator si relatia cu firma noastra pana in momentul plasarii comenzii.

8. Reclamatii
Reclamatiile referitoare la produsele primite se fac in momentul receptionarii lor si nu mai tarziu de 24 de ore de la ridicarea / primirea coletului. Nu ne asumam responsabilitatea si nu putem fi trasi la raspundere pentru eventualele neplaceri create de firma de curierat cu care lucram, cum ar fi: intarzieri, tarife, caracterul curierilor.

Prin plasarea unei comenzi pe site-ul www.trutzi.ro confirmati ca ati inteles si va exprimati acordul expres de a va conforma termenilor si conditiilor mentionate mai sus.

Va multumim pentru intelegere.

Sadai Fer SRL © 2021